Velkommen til Aastrupvej 14 - Sikke et hyggeligt landhus beliggende i Nord-/Østfalsters smukke natur, de flotteste strand områder, og kan du lide at cykle, så bliver det ikke meget bedre, det er et yderst populært cykelområde.

I nærheden er bl.a. området ved Næs med fin strand ud til Guldborgsund og med udsigt til Bogø og Møn eller tag en tur til Hesnæs, her er cafè og bager samt børnevenlig badestrand ud til Østersøen og masser af skov. Indkøbsmuligheder i Stubbekøbing, ca 3 km fra ejendommen. Her er hyggeligt hyggeligt havnemiljø, den skønne park "Anlægget", og i sommermånederne er der færgefart til Bogø.

Hvis ikke du har bil, så er der busforbindelser.

Der kan opnås tilladelse til at anvende ejendommen som flexbolig/fritidshus.

Ejendommen er omkranset af en skøn skrånende grund med skønneste udsigt. Der er flere dejlige terrasser, hvor familien kan samles til grillhygge eller en god frokost, her kan man sidde ugeneret og læse en god bog eller bare slappe af. Har du grønne fingrer, så er det rig mulighed for at udfolde sig her.

Huset er godt udnyttet og har en hyggelig atmosfære.

Indretningen er bestående af:
Entrè med klinkegulv. Dejlig opholds-/spisestue med laminat gulv og brændeovn (år 2022). Soveværelse med laminatgulv. HTH køkken med lyse elementer. Bryggers med klinkegulv og udgang til terrasse.

1. sal har synlige bjælker og er udnyttet med: dejlig stue med udgang til altan med flot udsigt over området. Stort værelse samt værelse. Der er på 1. sal originale trægulve, som med en gang slibning vil stå flot.

Udhus med skabsplads og overdækning, hvor man kan plante krydderurter eller andet.

Der er wifi i ejendommen. Ejendommen opvarmes med elvarme og brændeovn.

.
08ba9cc6-66bf-43ce-a170-f176e4855bf1