Beliggende i et af byens attraktive kvarterer på Østerbro, tæt på skole, daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og meget mere. Der er gå afstand til Banegård og byens centrum. Der er ligeledes gå afstand til skoven, golfbane og fodboldbanerne ved NFC, hvor der er gode løbe- og gangstier. Ejendommen på 126 m2 beboelse med 83 m2 rigtig god kælder - er beliggende på en 425 m2 nem og skøn have, hvor der er plads til, at børnene kan lege og på den solrige terrasse kan hele familien samles og hygge sig.
Nyd den skønne magnolia og kirsebærtræ, hvor man kan gå at spise af alle de dejlige kirsebær.
Der er følgende indretning i ejendomme :
Virkelig flot og imponerende hall / entré med god trappe til 1.sal og stort blyindfattet vinduesparti. Skøn opholdsstue med pejs, stort vinduesparti og sammenhængende med køkken / alrum. Køkkenet er med pæne hvide elementer og super dejlig lys spiseafdeling med dør til skøn terrasse.

På 1.salen finder man 2 rigtige gode hyggelige værelser og meget stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til lille altan. Pænt flisebadeværelse med bruseniche, håndklædetørre og godt bademiljø.

I kælderen er der 83 m2 som alle er rigtig brugbare kvadratmeter. Der er gæstetoilet, og virkelig skøn hygge stue med sildebensparket, åben pejs og bar. Meget stort bryggers med masser af skabe, stik til vaskesøjle og håndvask. Derudover er der godt kontor og depotrum med gl. fryseboks og vinskab.

Virkelig et skønt hjem med mange flotte detaljer, såsom parketgulv, pudslofter, stuk m.m.

Der er ligeledes 28 m2 muret garage med skydeport.

Velkommen til Finsensgade 17 !
4e7ff974-c282-4f7d-a9f5-e3120f1548df