Horbelev er en hyggelig, social og aktiv landsby på Falster, hvor du virkelig kan komme til at opleve den rolige, trygge tilværelse, som så mange købere ofte efterspørger. Det kan du nu komme til ved at flytte ind på Lærkevej 6, hvor en charmerende villa i træ venter på den helt rigtige køber - er det dig?

Link til Nordøstfalsters bosætningsvideo virkelyst:

https://www.youtube.com/watch?v=YXsY9ZjTJ8s

Ejendommen er indrettet på 101 m2 som følgende :
Stort bryggers / indgang med fjernvarmeinstallationer, stik til vaskemaskine og håndvask. Dejligt åbent og lyst køkken i hvide elementer og god spiseplads med dør til forhaven. Rummelig opholdsstue med brændeovn og udgang til fliseterrassen. 2 værelser samt soveværelse med indbyggede skabe. Pænt flisebadeværelse med elopvarmet flisegulv, bruseniche og hvid sanitet.

Der er luft varme via fjernvarme, plankegulve og generelt meget lyst hjem.

Der udover er der indrettet 75 m2 udbygning med garage, udhus m.m.

Huset er beliggende i et lukket område på en 858 m2 ugeneret grund i Horbelev, tæt til flotte marker og naturskønne, grønne omgivelser. Den vidunderlige landsby byder både på gode busforbindelse til Nykøbing F. og Stubbekøbing - børnehave, fritidsaktiviteter med stor aktivitet omkring Idrætshal og boldbaner samt NØF motions- og billiardklub på Kulturgården. Der er ligeledes muligheder for oplevelse eller deltagelse i revy og teater for børn og voksne. Der er god indkøbsmulighed i Horbelev. Landsbyen er desuden beliggende blot 9 kilometer fra Stubbekøbing og kun 18 kilometer fra både Nørre Alslev og Nykøbing Falster. Ja, her får du det bedste fra to verdener i form af skøn natur og et dejligt nærmiljø - og så er der kun fem kilometer ned til en lækker badestrand, en frodig skov og et hyggeligt havnemiljø, mens motorvejen kan tilgås på 20 minutter, så du nemt og bekvemt kommer videre rundt i landet!

Velkommen hjem!
b6c781a9-f454-47a2-94c8-419bcf51cb03

Download filer om ejendommen

Salgsopstilling samt øvrige dokumenter der er til rådighed.