Velkommen til Smalbyvej 3. Lige i udkanten af Nykøbing by, tæt på Nordbyskolen og indkøbsmuligheder. Her kan børnene cykle til skole, og det er nemt hvis man har små børn, der skal i børnehave/vuggestue.
Masser af dejlig natur i området og alt det praktiske er lige i nærheden samtidig med at man kan nyde lidt mere afslappende omgivelser end selve byen.

Huset er omkranset af den dejligste have, her kan familien nyde de skønne terrasser, hvor den ene del er overdækket. Der er plads til boldspil, trampolin og nyde de dejlige kirsebær fra det store træ. Haven er smukt anlagt og det er et fryd for øjet med de mange farver.

Der er god plads i ejendommen og handymanden/kvinden kan folde sig ud. Ejendommen opvarmes med pillefyr og har en funktionel pilleovn, som er placeret i stuen.

1. salen er delvist udnyttet, så der er stadig plads til at der kan laves et lækkert hobbyrum, måske en lille feststue med billard-/bordtennis bord.

Husets indretning er bestående af:
Entrè med god opbevaringsplads og udgang til overdækket terrasse.
Afdeling med: bryggers, fyrrum, sauna, badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt værksted/hobbyrum.
Fra entreen er der endvidere adgang til lækkert køkken alrum (Vordingborg køkken), her kan familien samles, dejlig opholdsstue med pilleovn og trappe til 1. sal. Flot badeværelse med gulvvarme, bruseniche, toilet og vaskarrangement. Værelse. Stort værelse med adgang til endnu et værelse/evt. kontor.

1. salen rummer 2 gode værelser og uudnyttet loft. Hvert værelse har egen trappeopgang.

Carport.

En rummelig landvilla, som har en super central beliggenhed og alligevel omgivet af smukkeste natur.
4e8f40cb-aea7-40ea-9821-91a435de549f