• Myggefjed 23

  Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet i forbindelse med salget af Myggefjed 23, Rødby. Vi er løbende blevet holdt informeret om, hvordan det gik med fremvisning og hvad interesserede købere har sagt.  Og huset blev solgt i løbet af 3 måneder. Så alt i alt er vi meget tilfredse med jeres arbejde  


 • Nr. Boulevard 61

  Vi har lige solgt vores hus på rekordtid!  Efter 26 år i huset, hvor vores 3 børn er opvokset og fløjet hjemmefra, var vi blevet modne til at skulle videre.  Lasse og hans super dygtige og top professionelle team, var fantastiske fra start til slut.  Seriøs og realistisk vurdering, varsling i god tid til fremvisning, og alle dokumenter blev fulgt helt til dørs.  Stor anbefaling herfra.   


 • Pengeurtvej 9

  En fantastisk, positiv oplevelse at sælge vores sommerhus gennem ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen.


 • Tingvej 5, Nagelsti

  Skal du/i sælge hus Har vi en fed fidus Så kontakt ejendomsmægler JOHN OLE HANSEN, Tværgade 10, 4800 Nykøbing F Der møder du søde, flinke og velforberedte medarbejdere, du bliver under hele forløbet orienteret, de melder fremvisning  i rigtig god tid. De ved virkelig hvad de taler om. Vi har til stor TILFREDSHED prøvet det.